Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενίσχυση χθες!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γενάρης κρύβει παγίδες - Θέλει προσοχή!

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και με διαφορά, συνεχίζει να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας και με δεδομένο πως ακολουθούν παιχνίδια με Βόλο, Ιωνικό, μπορεί να αρχίσει φορτσάτος και μετά την διακοπή για το Μουντιάλ.

Ο κόουτς ζήτησε ενίσχυση και καλά κάνει αφού θέλει να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες που του δίνονται να πάει στα πλέι-οφ για…φιλικά!

Με δεδομένες τις υπόλοιπες απουσίες (Αϊτόρ, Τρουιγιέ είναι νοκ άουτ ενώ θα πάρει μέρες για να επιστρέψει έτοιμος ο Ιωαννίδης) αυτά τα δύο ματς μόνο εύκολα δεν θα είναι.

Στη Νίκαια ενδιαφέρονται πολύ για το ματς και οι αντίπαλοι (καταλαβαινόμαστε) ενώ ο Βόλος είναι από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας που θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο.

Η καλή εικόνα είναι σύντροφος του κλαμπ από το φθινόπωρο αλλά πρέπει να παραμείνει και μετά τα φιλικά της Κύπρου.

Μπορεί οι πράσινοι να είναι πρωταθλητές χειμώνα αλλά αυτό που έχει σημασία, το μόνο που μετρά, είναι να βρίσκονται στη κορυφή μετά το τέλος της 36ης αγωνιστικής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News