Παναθηναϊκός: «Μεταγραφές 6 βασικών - 15 αποχωρήσεις από το ρόστερ»

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στηριχθεί στον διεθνή μέσο.

«Σημαντική κίνηση η ανανέωση του Αλεξανδρόπουλου. Θα βασιστεί πάνω του ο Γιοβάνοβιτς, αφού στην ομάδα εκτιμούν πως ο παίκτης μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Έχει πολύ καλά στοιχεία, όπως το πρέσινγκ, είναι γρήγορος και πάει κατά μέτωπο. Πρέπει να βελτιωθεί στην πάσα και σε κάποια άλλα στοιχεία».

«Μεταγραφές 6 βασικών – 15 αποχωρήσεις από το ρόστερ»

Στη συνέχεια, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε: «(Ο Γιοβάνοβιτς) Δεν θέλει πάνω από 25-26 παίκτες» Αν γίνει ένας αριθμός μεταγραφών, αυτός θα αφορά 6 βασικούς παίκτες και θα πρέπει να αποχωρήσουν 15 παίκτες από το τωρινό ρόστερ. Ερωτηματικό με Μολό, αν τον βλέπει ο Γιοβάνοβιτς στη θέση του δεξιού μπακ. Θα είναι καυτό το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και θα έχουμε εξελίξεις».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News