Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β 2-3: Τα highlights του μεγάλου διπλού (vid)

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (04/12 , 15:00) στο «Γεώργιος Καμάρας», για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, rondo, οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς και στημένες φάσεις.

Οι τραυματίες Αλμπάνης, Φουρτάδο και Αγκοστίνιο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Αθανασακόπουλος, Καρβούνης και Σαρδέλης απουσίασαν λόγω ίωσης. Παράλληλα, Χριστογεώργος, Σιδεράς και Κρυπαράκος συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό εντός έδρας ματς.

Αυτοί είναι οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Δημητριάδης, Προδρομίτης,  Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Κωστόπουλος, Σερπέζης, Βουτσάς, Φουρτάδο, Μπιλάλ, Τερεζίου, Ματσαδές, Νταμπίζας.

Παναθηναϊκός: Θα θυμίζει… Λεωφόρο το φιλικό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (4/12, 18:00) την Πάφο στο δεύτερο φιλικό του επί Κυπριακού εδάφους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με δύο πειραματικές ενδεκάδες ώστε να πάρουν όλοι οι παίκτες χρόνο συμμετοχής.

Πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Τσέριν, Σένκεφελντ και ο τραυματίας Ιωαννίδης οι οποίοι έκαναν ατομικό και θα προφυλαχθούν. Αντίθετα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι βέρμπιτς και Παλάσιος οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά το αυριανό φιλικό, οι Πράσινοι θα έχουν την στήριξη του κόσμου τους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αγώνας θα θυμίσει αναμέτρηση πρωταθλήματος και όχι φιλικού αγώνα.

Άλλωστε αυτές τις μέρες στη Κύπρο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν την τιμητική τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News