Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου ρόστερ ελληνικού κορμού

Κάτας: «Ήταν από τους βασικούς λόγους που κερδίσαμε»

Επίσημο πια αυτό που είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες με την “άγκυρα” που έριξε ο αρχηγός στο Μαρούσι.

Ως οργανισμός …πόνεσες με την φυγή του Ντίνου, αλλά με την διατήρηση του Ιωάννη έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις αξιόπιστο ελληνικό κορμό, προφανώς όχι επιπέδου Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή κλπ, αλλά βάση που θα αποτελεί τη μελλοντική Εθνική, με Ιωάννη, Παπαγιάννη, Κασελάκη, Μποχωρίδη και Μαντζούκα, Χουγκάζ που είναι στον προθάλαμο.

Αξιόπιστοι και …τίμιοι γηγενείς που κατά βάση μπορούν να προσφέρουν σήμερα οι πρώτοι και μελλοντικά οι επόμενοι.

Ο Παπαπέτρου προερχόταν φέτος από την καλύτερη σεζόν με την πράσινη φανέλα, τον είδαμε να σουτάρει πιο αποτελεσματικά, να κατεβάζει μπάλα, να ηγείται των συμπαικτών του, μετατρέποντας εαυτό σε ΜΕΓΕΘΟΣ!

Για τα άλλα του αβαντάζ έχουμε χιλιογράψει. Στην άμυνα είναι …παντού καλούμενος να μαρκάρει διαφορετικούς παίκτες. Είτε με αντίπαλο έναν κοντό, είτε με τους φόργουορντ βάζει πάντα δυνατά το κορμί του σε κάθε μάχη. Πρώτος στις βοήθειες, θα τρέξει πρώτος για κάθε ριμπάουντ, στη μετά Νικ Καλάθη εποχή ο Ιωάννης είναι αυτός που ως έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος (διπλό ως αρχηγός) της ευθύνης για έναν Παναθηναϊκό που θα μάχεται ανεξαρτήτως συνθηκών.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News