Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Την... κούπα για τον Παύλο! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Στο 2-1 το «Τριφύλλι» μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι είχε υποστεί την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μια ευρωπαϊκή… διαβολοβδομάδα. Είχε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Κέρδισε την Εφές, αλλά απέτυχε να κάνει το ίδιο και κόντρα στη Βιλερμπάν. 

Κόντρα στον Κολοσσό δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Ο Παναθηναϊκός θέλει μια καλή εμφάνιση και πειστική νίκη. Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Κολοσσός στις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν και σήμερα στο παρκέ έπαιξε καλύτερα. Έκανα τα απλά πράγματα πολύ σωστά. Δεν έχουμε δικαιολογίες αλλά σήμερα ήταν καλύτερη. Ήμασταν σκληροί μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν τους αφήσαμε να τρέξουν τα plays τους. Έπαιζαν κυρίως ένας εναντίον ενός. Στο τέλος έβαλαν μεγάλα σουτ, δύσκολα καλάθια», δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News