Παναθηναϊκός: Και γιατί να αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς;

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Μας έβγαλε την …πίστη ο Ιβάν πάλι στις μεταγραφές μέχρι να αποφασίσει, αλλά σάμπως έτσι δεν ήταν πάντα;

Στα 60 του ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα. Βέβαια είχε προειδοποιήσει ο άνθρωπος μετά τον τελικό Κυπέλλου μιλώντας στο Ντέμη Νικολαϊδη ότι για άλλη μια μεταγραφική σεζόν θα μας ταλαιπωρούσε.

Χαλάλι του, αν οι μεταγραφές βγουν σαν τον Σποράρ και τον Τσέριν που ως τώρα μια χαρά παίζουν. Μόνο στην επιλογή νέων προσώπων μένει ίδιος κι απαράλλαχτος ο Σέρβος, δύσκολα δίνει το ΟΚ αν δεν είναι 101% σίγουρος, σε όλα τα υπόλοιπα έχουμε δει αλλαγές πλάνων και στρατηγικής.

Δογματικό δεν τον λες τον προπονητή, ευτυχώς για το κλαμπ άλλαξε πολλά συγκριτικά με την εκκίνηση της προηγούμενης σεζόν.

Πρόσωπα, διατάξεις, management, το πάλεψε, μίλησε με τους συνεργάτες του, πειραματίστηκε, βρήκε περισσότερους τρόπους ανάπτυξης, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις κόντρα επιθέσεις.

Η κληρονομιά της περσινής σεζόν είναι ανεκτίμητης αξίας, φάνηκε στη γκρίνια και τον φόβο για τις μεταγραφές όπου αν και υπήρχαν πολλοί που εξέφραζαν την απαισιοδοξία τους, υπήρξαν ακόμα περισσότεροι που εξέφραζαν απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News