«Παναθηναϊκός, η πιο αδύναμη ομάδα στο παρασκήνιο μετά τον Αστέρα»

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Πώς σχολίασε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης, όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα γράφει στη «Δημοκρατία»:

Όσο το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζεται στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο ελπίδα δεν υπάρχει καμία.

Χθες φάνηκε γιατί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ φέρνει διαιτητές από την Εσθονία, τα Σκόπια και σε λίγο από την Αλβανία ή τη Ζιμπάμπουε (αν μπορούσε) και γιατί δεν φέρνει, τώρα που… καίει η μπάλα, καλούς διαιτητές.

Απλά πράγματα. Γιατί ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν θα πάρει η ομάδα που είναι η πιο αδύναμη στο παρασκήνιο μετά τον Αστέρα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός!

Τι έγινε χθες στη Λεωφόρο; Ο Εσθονός διαιτητής Κρίστο Τόβερ έκανε μια… επαγγελματική διαιτησία από τις λίγες. Αρχικά δεν σφύριζε τίποτα.

Επέτρεψε το δυνατό παιχνίδι και άλλαξε εντελώς τη… ρότα, όταν ο Άρης έχασε το πέναλτι. Μια παράβαση, βέβαια, που είδε μόνο αυτός και ήταν για γέλια και για κλάματα, όπως και η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φόρτωσε τον Μαουρίσιο με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, δηλαδή τον πιο κομβικό παίκτη των γηπεδούχων, και τον απέβαλε όταν βρήκε την ευκαιρία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News