Παναθηναϊκός: Η Ευρώπη, η πρόκριση και ο Γιοβάνοβιτς!

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά...» - Οι ατάκες μετά το φιλικό

Η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδώσει καρπούς, η εικόνα της ομάδας είναι καλή κι η βαθμολογική συγκομιδή πέρσι σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Ίσα ίσα που αποτελούσε παραμορφωτικό καθρέφτη εξαιτίας συγκυριών, λεπτομερειών, ανόητων λαθών και διαιτητικών αποφάσεων που έστειλε το τριφύλλι κάτω από τον Άρη στη βαθμολογία!

Αυτό που έχει λείψει, μεταξύ πολλών άλλων, στον Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών είναι η συνέχεια, μέσα από σταθερά βήματα.

Το περασμένο καλοκαίρι το κλαμπ έκανε διάνα με την επιλογή του Σέρβου προπονητή κι όσο κι αν υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμα ώστε ο σύλλογος να ακουμπήσει το DNA του, θα ήταν ευχής έργον να συνδύαζε ο προπονητής και μια επιτυχία στην Ευρώπη σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Εξέλιξη που θα έφερνε κέφι στο Κορωπί αλλά και την βεβαιότητα στον κόσμο ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε σταθερή διαδικασία εξέλιξης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News