Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για Ολυμπιακό που δοκίμασε ο Μπόλονι

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το αυρθανο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει καταλήξει στα πλάνα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε με τους βασικούς τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα και έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Νίας, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό να είναι βασικοί.

Θυμίζουμε ότι οι Μολό, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες και Καμπετσής δεν ταξίδεψαν καν στα Ιωάννινα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Σένκεφελντ που έχει το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο για να αγωνιστεί έχοντας ξεπεράσει τη διάσειση που είχε.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Μπόλονι δοκίμασε τους Μολό, Σάντσες, Βέλεθ, Πουγγουρά, Χουανκάρ, Νιάς, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ιωαννίδη, Ενγκμπακοτό και Καμπετσή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News