Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής αναλύει τις διαφορές του Δημήτρη Πρίφτη σε σχέση με τους Κάτας και Βόβορα.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Έγραφα προηγουμένως ότι ο Πρίφτης είναι καλός (για την ακρίβεια, πολύ καλός) προπονητής με ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των τελευταίων δύο προκατόχων του: την εμπειρία σε σχέση με τον Γιώργο Βόβορα και τη δυνατότητα να οικοδομήσει από την αρχή την ομάδα, με δικό του δόγμα, σε αντιδιαστολή με τον Όντεντ Κάτας.

Βεβαίως όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αποτελεί την εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις ιδέες, τις τακτικές και τη φιλοσοφία του, θα παίξει ρόλο η ικανότητά του να διαχειρισθεί πρόσωπα και πράγματα, χωρίς μεγάλο προϋπολογισμό και ίσως με μικρότερα περιθώρια ανοχής και λιγότερα ελαφρυντικά σε μία καινούργια αποτυχία, όπως η περυσινή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News