Παναθηναϊκός: Η απορία για το χρόνο συμμετοχής του Χεζόνια!

Χεζόνια για το μέλλον του: «Τότε θα αποφασίσω...» (vid)

Μας κάνει εντύπωση που απόντος του Νεμάνια Νέντοβιτς ο προπονητής δεν χρησιμοποιεί περισσότερο τον Μάριο Χεζόνια τον οποίο ξεχνά πολύ ώρα στον πάγκο.

Ο Κροάτης στη μέρα του είναι εκείνος που ουσιαστικά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να ξεκολλά στο σκορ, απέναντι του καμιά άμυνα στην Ελλάδα δεν έχει αντίδοτο.

Άμα του δώσεις χώρο μπορεί να …πηδήξει από πάνω σου και παράλληλα να του «αυγατίσεις» την δημιουργία. Ο Μάριο μέχρι τώρα κάνει αυτό που του αρέσει να κάνει και μάλιστα ξέρει να το ολοκληρώνει άριστα. Τι; Να δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του και να τις τελειώνει είτε με drive, είτε με στατικό σουτ, είτε με step back σουτ!

Μάλιστα από τη στιγμή που «νιώσει» ότι η ομάδα του…δίνει τα κλειδιά και τον εμπιστεύεται ώστε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαμε στο παρκέ του ΟΑΚΑ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου την Κυριακή.

Συνεχόμενοι πόντοι με τους αντιπάλους μονάχα να τον…βλέπουν προσπαθώντας να…«κρεμαστούν» πάνω του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News