Παναθηναϊκός: Η απαράδεκτη νοοτροπία και η νέα χρονιά

Παναθηναϊκός: Σχέση που πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού!

Ο Παναθηναϊκός του χρόνου στην Ευρωλίγκα αρχικά πρέπει να είναι Σ Ο Β Α Ρ Ο Σ.

Να βλέπει τα ματς ως πρόκληση κι όχι ως …αγγαρεία (!), μόνο έτσι θα κερδίζει και θα προσθέτει πόντους σιγουριάς στα αποδυτήριά του.

Η νοοτροπία του κλαμπ πέρσι ήταν απαράδεκτη, «βολεύτηκαν» όλοι πίσω από το πετσοκομμένο μπάτζετ, το «κρυφτό» του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα από τις γιορτές και μετά το τριφύλλι να κατεβαίνει στο παρκέ μόνο επειδή το ζητούσε το καλεντάρι.

Σίγουρα τα ισχυρά πορτοφόλια έχουν ξεφύγει στη διοργάνωση αλλά υπήρξαν κι αντίπαλοι των οποίων η ποιότητα σε καμία περίπτωση δεν φόβιζε. Ίδιο θα είναι το σκηνικό φέτος. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι μακριά από τις υπόλοιπες, τους άλλους μπορείς άνετα να τους κοιτάξεις στα μάτια.

Το θέμα είναι ότι κι η καινούργια ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί με ασφάλεια να περνά από εχθρικές έδρες.

Στην αρχή ο Παναθηναϊκός απλά δεν πρέπει να δέχεται πάνω από 70 πόντους. Με Γκουντάιτις-Παπαγιάννη έχει όπλα να παίξει άμυνα στο ποστ, μέχρι να αρχίσουν να «λύνονται» οι περιφερειακοί του και να μαθαίνουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους.

Ως τότε άπαντες πρέπει να καταθέσουν ενέργεια και πάθος πριν μπει στην εξίσωση και η όποια κλάση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News