Παναθηναϊκός: Επίσημο - Η ενδεκάδα με Αρη

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός είναι στη Θεσσαλονίκη και αναζητά τη νίκη απέναντι στον Άρη.

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του μετά την απόλυση του Μπόλονι και την διοίκηση να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες για τις ευθύνες που έχουν, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο. Και μάλιστα το ίδιο…

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, αυτό που έρχεται να υπερκαλύψει τα πάντα είναι η μεταξύ τους διαφορά με το ενδεχόμενο τιμωρίας του Άρη.

O Παναθηναϊκός θα έχει στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο αντί του Μπόλονι με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του, τους Μαουρίσιο, Ιωαννίδη που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά όχι τους τιμωρημένους Νιάς, Βέλεθ και τους τραυματίες, Καμπετσή και Κουρμπέλη.

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Μολό στο δεξί και Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας και στόπερ τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ, ο Χατζηγιοβάνης και ο Βιγιαφάνιες θα είναι οι δύο ακραίοι, ενώ ο Καρλίτος και ο Μακέντα θα παίξουν πιο μπροστά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News