Παναθηναϊκός: Επιδιώκει μεταγραφή στο 90' με Καμπετσή η Βίλεμ!

«Μνηστήρας» από Ελλάδα για Καμπετσή

Την προτελευταία μέρα των μεταγραφών η Βίλεμ χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο Έλληνας επιθετικός δύσκολα θα βρει φέτος χρόνο συμμετοχής στο Τριφύλλι με τους Μακέντα, Καρλίτος και Ιωαννίδη στη θέση τους και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Παλάσιος που μπορεί να παίξει και εκείνος ως εννιάρι.

Η Γκεζτέπε έφθασε νωρίτερα το καλοκαίρι μια ανάσα από την απόκτησή του, η Βέιλε ενδιαφέρθηκε ζεστά, αλλά ο παίκτης δεν «ψήθηκε» και τώρα, μια ολλανδική ομάδα που έχει ξεκινήσει να χτίζει παράδοση με τους Έλληνες, προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για χάρη του.

Η Βίλεμ προτίθεται να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του Καμπετσή (με οψιόν αγοράς στις 300 χιλ. ευρώ) και να αφήσει ποσοστό μεταπώλησης 10-15% στο Τριφύλλι, σύμφωνα με το SDNA.

Παρεμπιπτόντως, στο ολλανδικό κλαμπ διατηρούν ευχάριστες αναμνήσεις από τις παλαιότερες συνεργασίες με Έλληνες παίκτες (Παυλίδης, Τσιμίκας, Βρουσάι) ενώ το φετινό καλοκαίρι απέκτησαν ως δανεικό από τη δεύτερη ομάδα της Μίλαν τον 20χρονο στόπερ, Νίκο Μιχελή.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News