Παναθηναϊκός: Έπαιζε κόντρα σε Μπάγερν, τι να του πουν ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο!

Ενδιαφέρον από Τζένοα πριν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης με προσωπικότητα και με παραστάσεις είναι ο Μιγιάτ Γκασίνοβιτς δεν μας έχει κάνει εντύπωση ότι προσαρμόστηκε άμεσα στη Ελλάδα και μας έχει δείξει απο νωρίς ψήγματα της ποιότητάς του.

Τι να πουν στο Σέρβο ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο; Μιλάμε για διεθνή που έχει παίξει όχι μόνο εναντίον της Μπάγερν, της Ντόρτμουντ και της Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά μετρά τρεις σερί σεζόν στο Europa League, έναν χαμένο ημιτελικό στα πέναλτι εναντίον της Τσέλσι το 2019, σε σεζόν που… πέταγε ως στέλεχος της Αϊντραχτ.

Επτά ασίστ σε 14 ματς είχε σε εκείνη την καταπληκτική πορεία της ομάδας του ο Γκασίνοβιτς που την βοήθησαν να προκριθεί από όμιλο με Λάτσιο – Μαρέιγ – Απόλλωνα Λεμεσού και μετά να αποκλείσει καλές ομάδες στα νοκ άουτ, Σαχτάρ («32»), Ιντερ («16»), Μπενφίκα («8»).

Το παιδί διαθέτει τεχνική, πάσα, ενέργεια, διάθεση για pressing, κάθετες κινήσεις. Έχει έρθει σε σύλλογο με συμπατριώτη προπονητή, μεγάλο πλεονέκτημα η κοινή γλώσσα που μπορεί να τον κρατήσει στην Αθήνα και μετά το πέρας του δανεισμού του, αν φυσικά παραμείνει και ο Ιβάν.

Η Χοφενχάιμ αρνήθηκε να συμπεριλάβει ρήτρα αγοράς στο deal με τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιό του παίκτη είναι άνω του ενός εκατ. ευρώ ετησίως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News