Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον δίδυμο στην πεντάδα

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον δίδυμο στην πεντάδα

Ο Παναθηναϊκός φέτος σχεδιάζεται ώστε να παρουσιάσει αναβαθμισμένο πρόσωπο στο αθλητικό κομμάτι και -θεωρητικά πάντα-δεν τα έχει καταφέρει άσχημα, βλέποντας τι παίκτες έφερε στο ΟΑΚΑ, λαμβάνοντας υπόψη, ακόμα, ότι οι άνθρωποι του δεν διαχειρίζονται και τεράστιο μπάτζετ.

Όταν του χρόνου ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποφασίζει να «ψηλώσει» (με Παπαγιάννη, Ουίλιαμς και-γιατί όχι;-Μαντζούκα μπαλαντέρ) θα είμαστε ενώπιον μιας πολύ ενδιαφέρουσας περίπτωσης.

Αυτές οι biglineups είχαν βοηθήσει τον Οντέτ Κάτας όταν κι εκείνος «βασανιζόταν» το 2021 με την απουσία κλασικού πλέι-μέικερ. Αποφάσισε να παίξει με δίμετρους, καταφέρνοντας να «μικρύνει» το παρκέ για τους αντιπάλους του.

Βέβαια αυτός κοουτσάριζε Παπαπέτρου-Μήτογλου, σταθερές που σήμερα δεν υφίστανται στο Μαρούσι. Μην αναλωνόμαστε στα ίδια κάθε φορά, με αθλητές που διαθέτουν μήκος, ξέρουν να τοποθετούν το κορμί τους και να εκμεταλλεύονται τα άκρα τους ανεβάζεις την ένταση μαζί με τη γραμμή πίεσης στην άμυνα σου ενώ η προϋπόθεση στο επιθετικό κομμάτι είναι καλύτερη για σένα.

Όπως και το άνοιγμα των χώρων μιας και το πρόσωπο-πλάτη παιχνίδι αρκετών παικτών (περιφερειακών ή ψηλών) λειτουργεί ως γόνιμο έδαφος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News