Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Χωρίς... μαυρίλα!

«Όχι απλά μένει, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

Κατανοητή η έντονη ανησυχία των οπαδών για την μη διαθεσιμότητα Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλου στην Πράγα αλλά κάτι μας λέει πως παρά το κενό στο κέντρο της άμυνας και την τρύπα στον άξονα η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει.

Πείτε το διαίσθηση και θετική αύρα που μας δημιουργεί η παρουσία του Ιβάν στον πάγκο. Στο κάτω-κάτω ο Παναθηναϊκός έχει πάρει αποτελέσματα στην Ευρώπη με βασικούς Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλο, Νίλσον, Σαριέγκι και μάλιστα απέναντι σε ομαδάρες από τις λεγόμενες πρώτης ταχύτητας σε όλη την υφήλιο.

Μην πάμε μακριά, πέρσι ο Φραν Βέλεθ τρύπησε το ταβάνι του κι εξασφάλισε λεφτά για άλλες πέντε γενιές της φαμίλιας του επειδή το σύστημα του προπονητή κι η ομαδικότητα τον βοήθησαν να δείχνει πολύ καλύτερος απ΄ ότι πραγματικά είναι.

Υπήρξε επίγνωση του ρόλου του καθενός, ο Βιγιαφάνιες έτρεχε παντού, ο Αλεξανδρόπουλος συνέδραμε (κακό νέο η απουσία του με τη Σλάβια), ο Πέρεθ έλεγχε την κυκλοφορία κι οι κίνδυνοι πίσω ήταν μετρημένοι.

Ο Σωτήρης δεν θα είναι στην 11άδα, ο Κουρμπέλης ετοιμάζεται, Φακούντο και Σάρλια ήταν αξιοπρεπέστατοι πέρσι, υπάρχει και ο Βαγιαννίδης, οπότε πάμε για μάχη δίχως ηττοπάθεια και μαυρίλα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News