Παναθηναϊκός: Ένας παλιός γνώριμος στην Κύπρο!

Παναθηναϊκός: Ένας παλιός γνώριμος στην Κύπρο!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρεθεί στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά όλα τα φιλικά του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία που αναμένεται να κάνει πριν την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην Κύπρο έως τις 8 Δεκεμβρίου κι αναμένεται να δώσει συνολικά τρία φιλικά ματς (Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφος, Νέα Σαλαμίνα).

Μάλιστα στα φιλικά παιχνίδια που αναμένεται να δώσουν οι πράσινοι θα συναντήσουν κι έναν παλιό γνώριμο. Συγκεκριμένα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρεθεί σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού προκειμένου να δει την ομάδα που υπηρέτησε επί δύο χρόνια (2013-15).

Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τη χρονιά που μας πέρασε όντας παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News