Παναθηναϊκός: Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Παναθηναϊκός: Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει βαλθεί να τρελάνει όλους τους φίλους της ομάδας με τα φετινά του καμώματα.

Δεν εξηγείται αλλιώς τα δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Οι Πράσινοι έκαναν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας με διαφορά 15 πόντων στα αποδυτήρια ενώ στην επανάληψη εμφανίστηκε μία άλλη ομάδα στο παρκέ.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιξαν πολύ ωραίο και σωστό μπάσκετ κάνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας σε ένα ημίχρονο στη διοργάνωση.

Αυτό δείχνει το πόσο κρίμα είναι για αυτή την ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία καθώς θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει πολύ ψηλότερα.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι ο Παναθηναϊκός να σταματήσει αυτό το ζέστη- κρύο και να μπορέσει να σταθεροποιήσει και χτίσει πάνω στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

Παναθηναϊκός: «Σε επαφές με δύο υποψήφιους στόχους για την θέση του προπονητή»

Μπορεί να είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς λόγω του «αγκαθιού» του διετούς συμβολαίου του όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πράσινοι δεν βρίσκονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ApexSports.gr, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς και τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Κροάτη τεχνικού, αναφέρουν πως βλέπει με καλό μάτι το θέμα «Παναθηναϊκός», ωστόσο ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η κατάσταση με την νυν ομάδα του, Ούνικς Καζάν και κυρίως κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να αποδεσμευτεί.

Από την άλλη, θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Σλοβένος πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς με τις δύο πλευρές να έχουν επικοινωνία το προηγούμενο διάστημα, με θέμα την ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Μένει να δούμε αν όντως τελικά θα υπάρξει αλλαγή στη θέση του προπονητή ή ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News