Παναθηναϊκός: «Σε επαφές με δύο υποψήφιους στόχους για την θέση του προπονητή»

Παναθηναϊκός: «Σε επαφές με δύο υποψήφιους στόχους για την θέση του προπονητή»

Μπορεί να είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς λόγω του «αγκαθιού» του διετούς συμβολαίου του όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πράσινοι δεν βρίσκονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ApexSports.gr, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς και τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Κροάτη τεχνικού, αναφέρουν πως βλέπει με καλό μάτι το θέμα «Παναθηναϊκός», ωστόσο ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η κατάσταση με την νυν ομάδα του, Ούνικς Καζάν και κυρίως κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να αποδεσμευτεί.

Από την άλλη, θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Σλοβένος πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς με τις δύο πλευρές να έχουν επικοινωνία το προηγούμενο διάστημα, με θέμα την ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Μένει να δούμε αν όντως τελικά θα υπάρξει αλλαγή στη θέση του προπονητή ή ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News