Παναθηναϊκός: Έχουν να το λένε για Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός - Απόλλων 4-0: Highlights - Video

Ανεξαρτήτως αν ο Παναθηναϊκός έκανε καλά που έκοψε την μεταγραφή Μαουρίσιο στα Εμιράτα δυσαρεστώντας (; ) τα θέλω του παίκτη (που έχασε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο), ουδείς μπορεί να πει πως το τριφύλλι δεν κράτησε στο ρόστερ ένα ποδοσφαιριστή ολοκληρωμένο.

Έναν παίκτη ηγέτη που έχει ωριμάσει εδώ και χρόνια, έχει μάθει καλύτερα το ποδόσφαιρο κι έχει τιθασεύσει το “εγώ” του.

Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις ποδοσφαιριστή ικανό με την ποιότητα του να κάνει διαφορά έχοντας δεχτεί πως έχασε μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία, πλην όμως για όλους η ζωή συνεχίζεται.

Στο Κορωπί έχουν να το λένε πως τις τελευταίες μέρες ο Βραζιλιάνος ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα και πως είναι διατεθειμένος να…λιώσει στο γήπεδο για να βοηθήσει.

Είναι κομβικό για σύνολο που πάει να φτιάξει πολλές επιθετικές λύσεις να διαθέτει παιδιά με ανεπτυγμένη τεχνική κατάρτιση, ικανά ν’ αλλάξουν τη μοίρα ενός παιχνιδιού και ταυτόχρονα δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν δεν αγωνίζονται αποτελώντας θετική πηγή ενέργειας στα αποδυτήρια, τέτοιας υφής παίκτης είναι ο έμπειρος κεντρικός χαφ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News