Παναθηναϊκός: Δύο παιδιά της Κ19 αρέσουν στον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσω της χειμερινής μίνι προετοιμασίας που κάνει ο Παναθηναϊκός έχει δώσει την ευκαιρία και σε νεαρά παιδιά να δείξουν ότι αξίζουν να υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα μελλοντικά.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κύπρο έχοντας μαζί του κι αρκετά παιδιά των ακαδημιών του προκειμένου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τα δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Γενικότερα τα φιλικά παιχνίδια είναι για τους παίκτες, οι οποίοι καλούνται ν’ αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ αυτό το μικρό διάστημα της παραμονής του Τριφυλλιού στην Κύπρο φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου. Ο λόγος γίνεται για τους Γιώργο Κυριόπουλο και Τάσο Συμεωνίδη, τους οποίους μάλιστα δεν αποκλείεται να τους δούμε και σε κάποιο ματς Κυπέλλου στην πορεία της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News