Παναθηναϊκός: Δύο «ελληνικές» περιπτώσεις που εξετάζει ο Γιοβάνοβιτς! (vids)

Παναθηναϊκός: Δύο «ελληνικές» περιπτώσεις που εξετάζει ο Γιοβάνοβιτς! (vids)

Τους Ντέιμπι Φλόρες και Πέπε Καστάνιο έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την εγχώρια αγορά και θα παρακολουθήσει ως το τέλος της σεζόν την εξέλιξή τους σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Όπως θα έχετε καταλάβει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρχίζει τα ψώνια του από τη Superleague κάθε καλοκαίρι και από ότι φαίνεται, έτσι, θα πράξει και το 2023. Το 2021 ο Σέρβος προπονητής έφερε τον Κώτσιρα, ενώ το 2022 τους Λοντίγκιν και Γκάνεα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πράσινος τεχνικός έχει εστιάσει σε δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, εκείνες του Φλόρες (του Γιάννη Αναστασίου στο Αγρίνιο) και του Καστάνιο (καλές σχέσεις ΠΑΟ – Αστέρα).




Ο Φλόρες έχει ξεχωρίσει από τον Παναιτωλικό από πέρσι, είναι 26 ετών και κάνει πολλές δουλειές στο χώρο του κέντρου, εκεί όπου μέχρι πρότινος το Τριφύλλι αναζητούσε λύσεις (κατέληξε σε Τρουιγιέ-Τσόκαι). Ο Καστάνιο είναι σέντερ μπακ, σε καλή ηλικία με περιθώρια εξέλιξης (23 ετών) και θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση, αν δεν συνεχίσει ο Σάρλια το επόμενο έτος.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News