Παναθηναϊκός: Αυτοί που θα έρθουν στο «1» και «4» θα... δείξουν το μέλλον!

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Αν ο Παναθηναϊκός κρατήσει του χρόνου και τον Μάριο Χεζόνια ο πρωταθλητής θα έχει πολλούς παίκτες στη σύνθεσή του που θα μπορούν να κάνουν πράγματα να συμβαίνουν στην επίθεση του.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των επιθέσεων επί Οντέτ Κάτας η ομάδα έπαιζε ατομικά, με προσωπικές φάσεις απέναντι σε άμυνες που την είδαν διαβάσει ειδικά στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι απογοητευτικό και τις ήττες να συσσωρεύονται η μια πίσω από την άλλη.

Όσον αφορά το δεύτερο μισό του παρκέ την επόμενη περίοδο ελπίζουμε να δούμε ένα σύνολο πιο διαβασμένο αμυντικά.

Μια ομάδα που θα πιέζει περισσότερο τη μπάλα δημιουργώντας αργοπορία στη ροή της επίθεσης του αντιπάλου επιφέροντας σημαντικό χτύπημα στις συνεργασίες του.

Προφανώς ο πρωταθλητής δεν πρέπει για άλλη μια σεζόν να περιμένει τα πάντα από Παπαπέτρου-Σαντ Ρος οι οποίοι περιμένουν να δουν τι σόι συμπαίκτες θα προκύψουν στο «1» και στο «4».

Αν οι καινούργιοι αποδειχθούν ευπροσάρμοστοι τότε λογικά η ομάδα θα είναι βελτιωμένη φέτος.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News