Παναθηναϊκός: Αυτά τα ματς θα κρίνουν τη χρονιά

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Πώς θα παίξουν οι ομάδες

O Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η ομάδα μοιάζει να εξελίσσεται ακόμα περισσότερα στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος δεν σταματάει να προσθέτει στοιχεία στο ρόστερ του.

Το Τριφύλλι βγάζει υγεία, έχει αναβαθμιστεί από τις μεταγραφές και είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα το πρόγραμμα θα δυσκολέψει μετά την διακοπή αλλά η ομάδα βγάζει σιγουριά τόσο σε αυτό που κάνει όσο και σε αυτά τα οποία θέλει να πετύχει.

Στο φετινό όμως υπάρχει ένα στοιχείο-κλειδί το οποίο πρέπει οι Πράσινοι να εκμεταλλευτούν. Βλέπουμε ότι ήδη πολλές ομάδες από αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό χάνουν βαθμούς από τις θεωρητικά μικρότερες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ακόμα κάποιο πόντο όμως θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν το φετινό πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι αλλά στα παιχνίδια με μικρομεσαίους αντιπάλους και πιο συγκεκριμένα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εκεί όπου πέρσι, η ομάδα έχασε 8-9 αγώνες οι οποίοι αντιστοιχούν 24-27 βαθμούς!

Όπως γίνεται αντιληπτό με αυτά τα αποτελέσματα δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό και το Τριφύλλι καλείται να αποδείξει πως έμαθε από τα περσινά λάθη του.

Τρανό παράδειγμα η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ όπου οι Πράσινοι πήγαν και κέρδισαν σβηστά σε μία πολύ δύσκολη έδρα στην οποία είχαν να κερδίσουν από το 2015 ενώ και ο ΠΑΟΚ άφησε φέτος βαθμούς εκεί.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην επαρχία θα μας δείξει και το που μπορούν να φτάσουν οι Πράσινοι σε αυτή την σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News