Παναθηναϊκός - Άρης: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ ψάχνει ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Superleague απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να βρει μια τελευταία νίκη μέσα στο 2019 κόντρα σε μια ομάδα, η οποία προκάλεσε σοβαρές ανακατατάξεις στο «τριφύλλι» έπειτα από το «4-0» του πρώτου γύρου. Ενδεικτικό αυτού, οι – τότε – σκέψεις του πράσινου τεχνικού περί παραίτησης από το σύλλογο.

Από τότε, οι πράσινοι έχουν βελτιωθεί αισθητά και την τωρινή στιγμή έχουν «χτίσει» σερί επτά αγώνων δίχως ήττα (3 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Εκτός για το «τριφύλλι» έμειναν οι Κολοβός, Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό και Φάουστο. Παρελθόν από το σύλλογο οι Μουνιέ και Οικονόμου.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία «κρύφτηκαν» μετά το «4-0» επί του Βόλου. Υπήρξε μια εσωτερική κρίση έπειτα από το 3-1 ήττα από τον ΟΦΗ και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν σαφέστατα και αυτοί τη νίκη για να εδραιωθούν στην εξάδα.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:30 από το κανάλι Novasports 1 HD.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακέντα:

«Ήταν πείραγμα όπως πάντα. Καλοί οπαδοί, προσπάθησαν να με κάνουν να αστοχήσω. Δεν έχω κάτι εναντίον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ για το παιχνίδι είπε: «Ηταν δύσκολο ματς. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ξέραμε πως πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε μια μικρή απογοήτευση όμως, όπως πήγε το ματς χάσαμε δύο βαθμούς. Με παίκτη λιγότερο δεν είναι εύκολο. Είχαμε χαρακτήρα».

Τέλος, για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού που χρησιμοποιήθηκε, ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο, κακός αγωνιστικός χώρος. Μου αρέσει να παίζω περισσότερο ως δεκάρι. Με βοηθά ο Περέα και πάει καλά για την ομάδα. Όλοι κάνουν το καλύτερο στην προπόνηση κι έτσι πρέπει να είναι στον Παναθηναϊκό. Είναι καλό να έχουμε… πεινασμένους παίκτες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News