Παναθηναϊκός: Αλλάζει έως και κατά 6/11 η ενδεκάδα!

Παναθηναϊκός: Θα περιμένει μέχρι το Σάββατο για Παλάσιος, αλλιώς... Plan B'!

Οι μεταγραφές που έκανε φέτος ο Παναθηναϊκός, φέρνουν… άνεμο αλλαγής στην ενδεκάδα του τριφυλλιού, με τον Ιβάν Γιοβλανοβιτς να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του!

Το τριφύλλι ξεκινάει τις επόμενες μέρες τα επίσημα παιχνίδια, όπου η ενδεκάδα του μπορεί να αλλάξει έως και κατά 6 παίκτες.

Ας δούμε μια πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν σε διάταξη 4-2-3-1.

Για παράδειγμα, ο Μπρινιόλι έρχεται για αν διεκδικήσει τη θέση από τον Σωκράτη Διούδη.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παίζουν οι Κώτσιρας (αντί Μολό), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ.

Πέρεθ και Λούντκβιστ θα είναι οι κόφτες με τον Βιτάλ ως δεκάρι. Πέρυσι, με Μπόλονι, η τριάδα στο κέντρο (4-3-3) ήταν Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος.

Στα φτερά της επίθεσης θα δούμε τους Παλάσιος και Χατζηγιοβάνη, ενώ στην κορυφή Καρλίτος, Ιωαννίδης και Μακέντα θα διεκδικούν τη θέση.

Οπως προαναφέραμε ο φετινός Παναθηναϊκός, μπορεί κατά συνθήκη να είναι αλλαγμένος έως και κατά 6 παίκτες. Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμη μία ανάγνωση. Οτι φέτος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News