Πάει για Ντιακιτέ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία «χτύπησε» και την πόρτα του 29χρονου Μοντίμπο Ντιακιτέ.

Το όνομα του Μοντίμπο Ντιακιτέ δεν είναι… άγνωστο στους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός «έπαιξε» και το προηγούμενο καλοκαίρι για το «τριφύλλι», υπήρξαν επαφές και μαζί με τον Σέρχιο Σάντσεθ ήταν οι βασικοί υποψήφιοι για τους «πράσινους». Τελικά προχώρησε η περίπτωση του 30χρονου Ισπανού.

[ads2]

Ο Σάντσεθ, όμως, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, το «τριφύλλι» κινείται ξανά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι… χτύπησε την πόρτα του Μοντίμπο Ντιακιτέ. Πρόκειται, βέβαια, για μία δύσκολη περίπτωση και στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών ο Παναθηναϊκός βρήκε… τοίχο, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε πως προτεραιότητα είναι η παραμονή στο «Καμπιονάτο».

Ο Ντιακιτέ την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές με τις φανέλες των Φροζινόνε και Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας έχει «οψιόν» για να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, μάλιστα, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντιακιτέ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για παραμονή στην Ιταλία, αλλά αν δεν καταφέρει να βρει μία ομάδα που να τον ικανοποιεί ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να τον προσεγγίσει εκ νέου. Από την στιγμή, άλλωστε, που οικονομικά είναι εφικτή η περίπτωσή του και δεν υπάρχει αυτό το «εμπόδιο» δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News