Παφος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/12)

Παφος - Παναθηναϊκος Live Streaming

Παφος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Pafos – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο για το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά το πρώτο φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, τώρα έχει μπροστά του μία, ακόμη, πιο δύσκολη αποστολή. Το δεύτερο φιλικό των «πρασίνων» είναι την Κυριακή κόντρα στην πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Πάφο (18:00). Και θα είναι σίγουρα ένα πολύ πιο δυνατό τεστ σε σχέση με το πρώτο.

Πάντως, το «τριφύλλι» έδειξε ότι συνεχίζει τη γνωστή φιλοσοφία του και στα φιλικά ματς. Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με μία πειραματική ενδεκάδα κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, τα στοιχεία του παιχνιδιού που τον χαρακτηρίζουν, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Πίεση ψηλά από τη γραμμή άμυνας του αντιπάλου, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και διαγώνιες κινήσεις από όλους που συμμετέχουν στο οργανωτικό κομμάτι. Όλα αυτά με απώτερο σκοπό να ανοίξουν οι χώροι. Οι Ισραηλινοί πήραν το προβάδισμα χάρη σε μία αδράνεια στην άμυνα, αλλά η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση. Ο Σαβιέρ έκανε το 1-1 και οι Σιδεράς-Πούγγουρας ολοκλήρωσαν την ανατροπή με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 3-1. Super League Ελλάδα Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς, επιστρέφουν τρεις για Πάφο

Πάντως, ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έδειξε να μένει στο τελικό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς το έδειξε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Σιγά σιγά, στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια θα ενσωματώνονται και οι παίκτες που ήταν με τις εθνικές ομάδες. Αλλά κι αυτοί που είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Τα αποτελέσματα δεν είναι για μας προτεραιότητα στην φάση αυτή. Έχουμε μπροστά μας στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα πολύ σημαντικά παιχνίδια».

Το δεύτερο φιλικό με την Πάφο είναι πολύ πιο σημαντικό και αναμένεται να μπουν στην αποστολή νέα πρόσωπα. Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κουρμπέλης δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αλλά πλέον θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αυτός που δεδομένα δεν υπολογίζεται είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που θα μείνει εκτός για ακόμη δέκα ημέρες και θα χάσει όλη την προετοιμασία στην Κύπρο.Panathinaikos Live Streaming

Παφος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Τα είπε όλα ο Μπερνάρ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, σε δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη επί της Χαποέλ Μπερ Σεβά, τόνισε το συγκεκριμένο ματς βοήθησε τους πράσινους να βρουν ρυθμό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τις ομάδες να διακόπτουν τις υποχρεώσεις τους στη διάρκεια της σεζόν. Πως το διαχειρίζεστε οι παίκτες: «Νομίζω ότι όλοι μας αισθανόμαστε καλά. Παρότι είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στους περισσότερους. Ο προπονητής μας έδωσε μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστούμε και αυτό μας βοήθησε πολύ. Τώρα επανήρθαμε στις προπονήσεις. Θα παίξουμε τα φιλικά και θα διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε υψηλό ηθικό και ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Επηρέασαν την απόδοσή σας οι συνθήκες του φιλικού, που άρχισε 12 το μεσημέρι, με ηλιοφάνεια και με ζέστη: «Δεν είναι εύκολο να παίξεις έτσι, για να είμαστε ειλικρινείς. Πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου, την προσαρμογή σου πριν το ματς, να ξυπνήσεις πολύ νωρίς. Για τους παίκτες δεν είναι συνηθισμένο. Αλλά είμαστε επαγγελματίες. Οι ομάδες είχαν τους λόγους τους να συμφωνήσουν αυτή την ώρα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες».

Κρατάτε κάτι από αυτό το ματς, εκτός από τη νίκη: «Αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε να ξαναμπούμε σε δράση. Φάνηκε στα πρώτα λεπτά ότι έχουμε μέρες να παίξουμε, αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για το υπόλοιπο της σεζόν».Παθηναικος Live Streaming

«Η ομάδα θα έχει συνέχεια στον β’ γύρο»

Νιώθεις ότι η διακοπή δεν θα σας επηρεάσει; Βλέπεις ότι η ομάδα έχει συνέχεια στην απόδοση της: «Είναι δύσκολο να το ισχυριστώ αυτό. Ξέρουμε ότι αυτά που πετύχαμε στον πρώτο γύρο είναι πολύ σημαντικά, έχουν δώσει χαρά στον κόσμο μας και δεν πρέπει να σταματήσουμε. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, με πίστη στις δυνατότητες μας, με προσήλωση στον στόχο. Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές».

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Αυτό το εξωπραγματικό ρεκόρ σας προσθέτει έξτρα πίεση για τον δεύτερο γύρο: «Είναι γεγονός ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Όμως, όποιος είναι πρώτος, έχει πίεση. Όλοι έχουν το κίνητρο να νικήσουν τον πρωτοπόρο. Υπάρχει πίεση, αλλά για μένα, το συναίσθημα είναι όμορφο. Ποιος δεν θέλει να είναι πρώτος και να το υπερασπίζεται; Πιστεύω ότι μας κάνει καλό η πίεση και όλοι έχουμε προετοιμαστεί για να ανταποκριθούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο και στον σύλλογο αυτό που αξίζουν».

Παφος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Σε γνώριμες συνθήκες ο Ιβάν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Χαποέλ Μπερ Σεβά τόνισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μείνει συγκεντρωμένος ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων.

«Με την Κύπρο με συνδέουν πολλά χρόνια αναμνήσεων. Ήταν πολύ καλή επιλογή να έρθουμε εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για τις καταπληκτικές συνθήκες που μένουμε, τους ανθρώπους που μας παραχώρησαν το γήπεδο για τις προπονήσεις, η φιλοξενία μας αφήνει άφωνους».

Για το πώς τους επηρεάζει η διακοπή: «Έχουμε μια περίοδο που είμαστε εκτός δράσης λόγω της διακοπής. Κάποια παιδιά πήραν επτά μέρες, είχαμε οκτώ διεθνείς που πήραν οφ τη δεύτερη εβδομάδα. Είμαστε σε φάση που δεν έχουμε ισορροπία στις προπονήσεις. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ο λόγος που ήρθαμε εδώ ήταν για να μπορούμε με ηρεμία να προετοιμαστούμε για την επόμενη φάση. Τα αποτελέσματα δεν είναι προτεραιότητα. Έχουμε πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας. Είναι μια περίοδος που πρέπει να συγκεντρωθούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Την ιδιαιτερότητα της διεξαγωγής προετοιμασίας χειμώνα: «Είναι περίεργο, όμως η επιλογή μας να έρθουμε εδώ είναι η καλύτερη δυνατή. Έχουμε καταπληκτική φιλοξενία και όλες τις συνθήκες που χρειάζονται για τη συνέχεια, που θα είναι πολύ απαιτητική. Όλες οι ομάδες θα υποστούν συνέπειες λόγω της διακοπής. Πήραμε μια σωστή επιλογή, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία».

Παφος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_12_2022_18_00_paphos_panathinaikos/47-1-0-28010

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News