Πάει πίσω η Λεωφόρος, κερδίζουν χρόνο Πογιάτος - Ρόκα λόγω... Κυπέλλου

Πάει πίσω η Λεωφόρος, κερδίζουν χρόνο Πογιάτος - Ρόκα λόγω... Κυπέλλου

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να μεταφερθεί για τις 12 Σεπτέμβρη, γεγονός που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τα σχέδια του Παναθηναϊκού.

Όπως αποκάλυψε το sdna.gr, η ΕΠΟ «βλέπει» ως κατάλληλη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου την 12η Σεπτεμβρίου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε, θα απομακρυνθεί ημερολογιακά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό θα’χει άμεση επιρροή και στα αγωνιστικά σχέδια του Παναθηναϊκού.

  1. Οι πράσινοι είχαν στα πλάνα τους την χρήση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, αφού το ΟΑΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω έργων. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην… ώρα του και το πρώτο ματς της πρεμιέρας είναι «εκτός», μπορεί και να μην χρειαστεί να «ανοίξει« η ιστορική έδρα.
  2. Ο Ντάνι Πογιάτος θα κερδίσει χρόνο για να «δέσει» την ομάδα του. Η εικόνα με τη Λαμία έκρουσε το… «καμπανάκι». Απαιτείται σκληρή δουλειά στο Κορωπί και – ίσως – ευνοήσει το «αλαλούμ» με το Κύπελλο.
  3. Ο Τσάβι Ρόκα θα αποκτήσει… άνεση στις μεταγραφές. Τρεις ακόμη προσθήκες αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, οι δύο εκ των οποίων προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.
  4. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κερδίσουν και εκείνοι κάμποσο χρόνο με τη σειρά τους, προκειμένου να βρεθούν στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Είχαν καιρό να παίξουν οι Καρλίτος, Σάντσες και Αϊτόρ, ενώ ο Βιγιαφάνες δεν έχει ακόμα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News