Ορατό το σενάριο να μιλήσει στον κόσμο ο Αλαφούζος - Οι λόγοι της σιωπής του

Ορατό το σενάριο να μιλήσει στον κόσμο ο Αλαφούζος - Οι λόγοι της σιωπής του

Σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού είτε αυτοί που ψήφισαν «υπέρ» είτε οι «κατά» αναρωτήθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν και απαίτησαν να βγει ο Γιάννης Αλαφούζος να μιλήσει προς τον κόσμο. Γιατί η ΠΑΕ έχει ιδιοκτήτη και κείνος είναι… άφαντος σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Ο «Mr ΣΚΑΙ» επέλεξε τον δρόμο της σιωπής για τον απλούστατο λόγο πως οποιαδήποτε δήλωσή του θα μπορούσε να είχε καταστροφικές συνέπειες για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και να λειτουργούσε αρνητικά. Βεβαίως, και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν έχει τη συμπάθεια του κόσμου, μετά τα όσα έχει υποστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Μετά το «ναι» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώθηκε πως το ποδοσφαιρικό γήπεδο μπορεί να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2024.

Από δω και στο εξής, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να βγει και να μιλήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το τι έκανε λάθος και το τι μέλλει γενέσθαι. Ουδείς γνωρίζει το «πότε» θα προχωρήσει στο άνοιγμα των χαρτιών του, ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο επί του παρόντος, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News