Όπως όλοι οι προπονητές επί Αλαφούζου…

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί τη δυσχερή θέση που βρέθηκαν ΟΛΟΙ οι προπονητές επί Γιάννη Αλαφούζου, ειδικά από την περίοδο 2015-2016 και μετά.

Δεν είναι εύκολο να βρεις κίνητρο, διάθεση για δουλειά όταν δεν υπάρχει διοίκηση, δεν ξέρεις πότε θα πληρωθείς (αν και σε αυτό έχει επέλθει βελτίωση) και ταυτόχρονα σου πάνε άσχημα τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Σε αυτή την περίπτωση κάθε νίκη αποτελεί ένα μικρό βήμα μπροστά, ασχέτως αν το παρελθόν τόσων αποτυχιών κάνει όλους να κατσουφιάζουν και να μουρμουράνε μετά από κάθε γκέλα που σε ρίχνει αυτόματα πέντε βήματα πίσω.

Ο Σέρβος δεν μπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον, άλλωστε μονοετές υπέγραψε, ξέρει καλά πως στο ξεκίνημά του κάθε τρίποντο θα του χαρίζει απλά κάποιες ήρεμες, χαμογελαστές ημέρες δουλειάς. Θα κρατιέται το κέφι στα αποδυτήρια, ελπίζοντας κάποια στιγμή οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο να ζεσταθούν.

Είναι μεγάλη υπόθεση να συμβεί αυτό με τα προβλήματα που έχει και ο φετινός Παναθηναϊκός (διοικητικά κυρίως) που προέρχεται από άθλια χρονιά με τον κόσμο του εχθρικά διακείμενό απέναντί του!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News