Όπως με ΑΕΚ: Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως με ΑΕΚ: Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (12/12, 19:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με κορόιδο, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ και Σέχου, θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Καραγιάννης.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαριστές: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα των πράσινων για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να κατακτήσει τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να είναι πανομοιότυπα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τακτικός σχηματισμός της ομάδας προβλέπεται να είναι για δεύτερο συνεχόμενο ματς το 4-3-3, ενώ οι: Διούδης -Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης- Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο – Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, έχουν σαφές προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News