Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming:

Για σκορ θέαμα και ντεμπούτο «Πάπα»…

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το κύπελλο Ελλάδας σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θα χρησιμοποιήσουν ως πρόβα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα (3/2, 17:15).

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο με το εμφατικό 0-3. Για τον Πέδρο Μαρτίνς βέβαια κάθε ματς έχει χρησιμότητα. Απέναντι στον Παναιτωλικό ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναμένεται να κάνει δοκιμές. Προβλέπεται να δώσει χρόνο στους νεοαποκτηθέντες. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι Πειραιώτες στο πρωτάθλημα μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες και παραμένουν αήττητοι, όπως και στο κύπελλο. Το σενάριο νίκης του Ολυμπιακού με προβάδισμα στο σκορ από το 1ο ημίχρονο έχει απόδοση 1.67.Παναθηναϊκός Νέα

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός έχει ξεκάθαρα το μυαλό του στο πρωτάθλημα, καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την Λαμία που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ακόμη κι αν στο Αγρίνιο έκαναν κάποιες σκέψεις για πορεία στο Κύπελλο, η κλήρωση με τον Ολυμπιακό και το 0-3 του πρώτου αγώνα μετατρέπουν το ματς σε διαδικαστικού χαρακτήρα. Η πιθανότητα νίκης του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με 4 ή περισσότερα γκολ(1 & over 3.5) προσφέρεται στοιχηματικά στο 2.50.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και πάλι ο  Τραϊανός Δέλλας και ο Παναιτωλικός πριν γνωρίσει τη συντριβή στην Τούμπα(5-0 από τον ΠΑΟΚ) είχε φέρει δύο ισοπαλίες με Ατρόμητο και Λαμία. Στην προσπάθεια του για παραμονή ο Παναιτωλικός ενισχύθηκε με κάποιους παίκτες και ξεχωρίζει ο παλιός μας γνώριμος από την ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα.

Τη τελευταία δεκαετία ο Ολυμπιακός έχει φιλοξενήσει 9 φορές τον Παναιτωλικό και νίκησε και τις εννέα!Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/WAxDqEva

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News