Όλοι μέσα...

Όλοι μέσα...

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας, οι Νάνο και Κλωναρίδης προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ συμμετείχαν και στο προπονητικό δίτερμα.

Οι δύο παίκτες είχαν υποβληθεί πριν από έναν μήνα σε μικροεπεμβάσεις, ωστόσο παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και ελπίζουν πως πολύ σύντομα θα βρεθούν στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.

[ads2]

Στο αθλητικό κέντρο του Τέχελεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Ολιβιέ Μπουμάλ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), όπως και ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο πρώτο φιλικό ματς με την Άαχεν και είχε μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες, ωστόσο πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο που του είχε μείνει ως …ενθύμιο από τον τραυματισμό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News