Οικονόμου: «Ήμασταν ''φαντάσματα'' στην Τενερίφη - Οι παίκτριες δεν είναι ρομπότ» (vid)

Οικονόμου: «Ήμασταν ''φαντάσματα'' στην Τενερίφη - Οι παίκτριες δεν είναι ρομπότ» (vid)

Αναλυτικά:

«Το σημερινό ήταν ματς αντίδρασης. Την Τετάρτης ήμασταν φαντάσματα. Είχαμε παίκτριες που γύρισαν από κορωνοϊό και δεν αποδώσαμε όμως έπρεπε. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι παίκτριες δεν είναι ρομποτ. Δεν είναι δικαιολογία αλλά είναι ένας λόγος. Χρειάζεται χρόνος για να επανέλθεις από μία τέτοια κατάσταση. Ήταν μίας επιβλητική εμφάνιση. Κρατάμε την αντίδραση. Δεν ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για έχουμε και σημαντικό ματς την Τετάρτη απέναντι σε μία εξίσου καλή ομάδα.

Ήμασταν καλοί. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και δεν τον αφήναμε να παίξει. Το αφήνουμε πίσω για ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο κόσμος πρέπει να καταλάωβει ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό. Ήρθαμε για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Ήρθαμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και για να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News