Οι πωλήσεις τον Ιανουάριο και η μη ρευστότητα στην αγορά

Μεταγραφές: Στροφή σε άλλη... αγορά για τον Παναθηναϊκό

Διαβάζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Πιερ Ντρεοσί πωλήσεις τον Ιανουάριο.

Τι πιο λογικό ο νους όλων να πάει σε Διούδη, Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάνη που είναι οι πιο …εξαγώγιμοι παίκτες του ρόστερ, αυτοί για τους οποίους ξένες ομάδες έχουν στείλει πολλές φορές σκάουτερ στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένο πως πίσω από τον Σωκράτη υπάρχει ο Ξενόπουλος και ο Χριστογεώργος, πίσω από τον αρχηγό ο Αλεξανδρόπουλος, ο σύλλογος γίνεται ξανά ελκυστικός για να στρέψουν πάνω του τα βλέμματα οι μάνατζερ.

Στην Ελλάδα μέχρι πρότινος ήταν παρεξηγήσιμο να πουλάς. Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά, οι σύλλογοί μας θα πρέπει να πάνε σε αυτήν τη λογική.

Για να πουλήσεις όμως πρώτα θα πρέπει να φροντίσεις να φτιάξεις τη βιτρίνα σου κι ο Παναθηναϊκός με τις ασταμάτητες αλλαγές στρατηγικής, πλάνων και στόχευσης δεν έχει βοηθήσει τους αστέρες του να σταθεροποιηθούν σε υψηλά στάνταρ, κάτι που σημαίνει τσίμπημα των τιμών τους προς τα επάνω.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News