Οι πιθανές αλλαγές στο ρόστερ με τον ερχομό του Φερέλ

Οι πιθανές αλλαγές στο ρόστερ με τον ερχομό του Φερέλ

Θέμα ημερών είναι ο ερχομός του Γιόγκι Φερέλ στην Ελλάδα, προκειμένου ο Αμερικανός γκαρντ να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, μόλις λυθούν κα τα τελευταία γραφειοκρατικά ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, ο Φερέλ θα έρθει στην Αθήνα, με πιθανότερη ημέρα άφιξής του την επόμενη Πέμπτη (14/10).

Η άφιξη του Αμερικανού φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων καθώς πλέον οι ξένοι έφτασαν τους 8, πράγμα που σημαίνει πως οι 2 περισσεύουν, όσον αφορά την Basket League.

Προς το παρόν, το ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα έχει εκτός τον Τζέρεμι Έβανς, με τους «πράσινους» να θέλουν να δουν την κατάσταση του νέου τους παίκτη και να πάρουν τις αποφάσεις στη συνέχεια.

Αν ο Πρίφτης αποφασίσει πως θα τον εντάξει στο ρόστερ της Α1 και με δεδομένο πως ο Νέντοβιτς είναι υγιής, πολύ πιθανό είναι μείνει εκτός (παρέα με τον Έβανς) ο Μέικον. Παρόλα αυτά ο Αμερικανός, πρώην γκαρντ της ΑΕΚ, έχει κάνει ήδη καλές εμφανίσεις κάτι που αποτελεί ακόμα πιο δύσκολο… σταυρόλεξο για τον Πρίφτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News