Οι έξι λόγοι που τους διέλυσες τον Οκτώβρη του 2019

Οι έξι λόγοι που τους διέλυσες τον Οκτώβρη του 2019

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι να «δέσει» και να αποκτήσει «χημεία» και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι μπόρεσε να γίνει «αφεντικό» απέναντι στη Μπαρτσελόνα τρομάζοντάς την, να κερδίσει την Χίμκι, να διαλύσει την Φενέρ και να ανησυχήσει σφόδρα τους λιμανίσιους φτάνοντας τους σε απόσταση δυο καλαθιών παρότι οι τελευταίοι είχαν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο ντέρμπι.

Οι Τούρκοι σε άδειο ΟΑΚΑ απόψε είναι φαβορί εκτός κι αν οι οικοδεσπότες ακολουθήσουν την περσινή πεπατημένη όταν (με καλύτερο ποιοτικά ρόστερ) υπερίσχυσαν της Εφές:

1ον: Την κατέβασαν 10 πόντους επιθετικά από το μέσο όρο της.

2ον: Μπόρεσαν να βρουν «ενέργεια» μέσα σε 8 ώρες κι ενώ είχε μεσολαβήσει ταξίδι από Μόσχα ύστερα aπό βαριά ήττα.

3ον: Έβγαλαν εκτός ματς τον καλύτερο και πιο φορμαρισμένο παίκτη της, λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του σε MVP της 5ης αγωνιστικής, ο Βασίλιε Μίτσιτς είχε 3/13 σουτ και -4 στο PIR!

4ον: Κατάφεραν να ισορροπήσουν τα ριμπάουντ στο σύνολο (39-39), παρά το γεγονός ότι έχασαν αρκετά αμυντικά με αποτέλεσμα να δώσουν 14 δεύτερες ευκαιρίες στην Εφές.

5ον: Επέλεξαν να δώσουν ελευθερία σε ένα παίκτη (σ.σ. Λάρκιν) επιλέγοντας να μπλοκάρουν τους υπόλοιπους.

6ον: Είχαν σε εξαιρετικό βράδυ την second unit του ρόστερ, με πρώτο και καλύτερο τον Ταϊρίς Ράις που ήρθε από τον πάγκο και διέλυσε όλα τα συστήματα του κόουτς Αταμάν.

Αν ελεγχθεί η εναέρια κυκλοφορία, δεν κάνει το ματς της ζωής του ο Λάρκιν και αποδειχθεί παράγων ο νιόφερτος Σέλβιν Μακ μπορείς να ελπίζεις…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News