Οφρυδόπουλος: «Θα είναι το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό»

Οφρυδόπουλος: «Θα είναι το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα ενόψει του αθηναϊκού κλάσικο έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε, σκοράραμε. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια και συγχαίρουμε τους παίκτες μας, ωστόσο η ουσία είναι οι βαθμοί. Είτε παίζουμε καλά, είτε άλλες φορές έχει τύχει να μην παίξουμε τόσο καλά, αυτό μετράει και δεν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε κατευθείαν το επόμενο ματς, τα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολα και είμαστε τρεις ομάδες για δύο θέσεις, αν όχι για μία. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά, ίσως να δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι για μια το σημαντικότερο της χρονιάς».




Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΚ και κατά πόσο επηρέασαν την ομάδα στη διάρκεια του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Απουσίες είχαμε και οι δύο ομάδες. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε στη διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν ήταν μεγάλο το πρόβλημα. Εξάλλου, σημασία έχουν πάντα οι παρόντες και όχι οι απόντες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Νορντίν Άμπραμπατ και τον πανηγυρισμό του Μαροκινού στο 0-1. «Τον Νορντίν τον εκτιμώ και τον σέβομαι όσο και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι τιμή μου που ήρθε να με αγκαλιάσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News