ΟΦΗ - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/8)

ΟΦΗ - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/8)

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming | Ofi – Panathinaikos Live Streaming:

Θα σπάσει την κακοδαιμονία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή το βράδυ (21:00) σ’ ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Super league.

O ΟΦΗ μπροστά στο κοινό τους θα μπει στο τερέν με στόχο να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η βαριά ήττα (3-1) από τον Ατρόμητο.

Οι Κρητικοί στο Περιστέρι εμφάνισαν το κακό τους πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση και η δήλωση του προπονητή τους τα λέει όλα. «Θα χρειαστούμε χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Πάντως, ο ΟΦΗ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχει πάρει τον αέρα του «τριφυλλιού». Ανεξαρτήτως έδρας έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, ενώ μετράει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι και τώρα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στο «Γεντί Κουλέ» από τον Φεβρουάριο του 2015 και πέρυσι έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι δεχόμενος τρία γκολ. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι, μετά το «τρίποντο» στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό, να αποδείξουν σε μια δύσκολη έδρα ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Στο πράσινο ρόστερ μπαίνουν οι τελευταίες μεταγραφικές πινελιές.

Μεσοβδόμαδα έφτασε στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος, Μπερνάρ, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει λύσεις παίζοντας «10αρι». Παράλληλα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει «πονοκέφαλο» σχετικά με τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής. Μετά τον τραυματισμό του Σένκεφελντ με τη Σλάβια Πράγας «νοκ άουτ» στο ματς με τον Ιωνικό τέθηκε και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει. Αυτό σημαίνει ότι στο κέντρο της θα αγωνιστούν οι Σάρλια, Πούγγουρας.

Επιθετικά η τριάδα των Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ δεν θα αλλάξει. Ο Σέρβος προπονητής θέλει οι τρεις τους να βρουν ρυθμό και το γεγονός ότι ο Σλοβένος φορ στο ματς με τον Ιωνικό ήταν ο «Νο1» κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα είναι άκρως ενθαρρυντικό. Super League Ελλάδα Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming: Πότε μπαίνει ο Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ αναμένεται να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις και να μπει σταδιακά λόγω του θέματος που έχει στον ώμο. Βασικός στόχος να είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ακολούθησε και σήμερα το δικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και χθες. Ο Μπερνάρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο που αποκόμισε στην Σαουδική Αραβία αγωνιζόμενος με την Σαρίγια.

Το πρόβλημα δεν είναι μεν σοβαρό, αλλά αν δεν προσεχθεί μπορεί να γίνει. Σε περίπτωση που δεχτεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα και επιβαρυνθεί ο ώμος του, τότε μπορεί το πρόβλημα να μεγαλώσει.

Για τον λόγο αυτό και η ένταξη του στην ομάδα αναμένεται να γίνει σταδιακά. Για την ακρίβεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κάνει θεραπεία και ατομικό και από την αρχή της επόμενης θα αρχίσει σιγά σιγά να προπονείται. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί σίγουρα με ΟΦΗ ενώ ο στόχος είναι να βρίσκεται στο 100 % στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την τέταρτη αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Φυσικά, υπάρχουν πιθανότητες να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στο τριφύλλι δεν θέλουν να ρισκάρουν όπως είναι λογικό, γι΄ αυτό η ένταξη του προχωράει με σταθερά βήματα.

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming Στο γυμναστήριο ο Μπερνάρ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, με τον Μπερνάρ να κάνει και σήμερα γυμναστήριο και δεν θα είναι έτοιμος ενόψει ΟΦΗ. Υπό έντονη βροχόπτωση η προπόνηση.
Την προετοιμασία με απογευματινή προπόνηση συνέχισε ο Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά πέραν των Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Μπερνάρ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα έκανε γυμναστήριο και σήμερα και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, μιας και δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισλανδός σέντερ μπακ από την άλλη έκανε θεραπεία ενώ θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο ακολούθησε ο Σένκεφελντ. Παναθηναικος Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming: Το deal για Αλεξανδρόπουλο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε πριν από λίγο την συμφωνία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, έναντι 4.500.000 ευρώ και με 30% ποσοστό μεταπώλησης.
Οριστική είναι η συμφωνία πλέον ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο πλευρές μετά από διαπραγματεύσεις διαρκείας έφτασαν σε συμφωνία και ο νεαρός χαφ ετοιμάζεται για να φύγει από την χώρα μας, προκειμένου να μεταβεί στην Πορτογαλία.

Οι πράσινοι θα λάβουν άμεσα 4,5 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%. Το deal ενδεχομένως να είχε κλείσει νωρίτερα, αλλά το τριφύλλι ήταν κάθετο αναφορικά με το ποσοστό που θα έπαιρνε σε επόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, με την κορυφαία να είναι αυτή του Σισέ στη Λάτσιο έναντι 5.8 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση να πωληθεί ο Αλεξανδρόπουλος, έπαιξε και η επιθυμία του νεαρού να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Άλλωστε με την πρόταση της Βερόνα δεν ήταν τόσο ζεστός, ωστόσο η Σπόρτινγκ και το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι άλλο επίπεδο.

Η Σπόρτινγκ, η αλήθεια είναι ότι είχε εδώ και πολύ καιρό στα ραντάρ της τον νεαρό χαφ.

Παρακολουθούσε στενά την πορεία του και θεώρησε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των 4 εκατ. ευρώ και αρνήθηκε να τον παραχωρήσει με ποσοστό μεταπώλησης μόλις 10 %, ενώ όταν οι Πορτογάλοι αποδέχθηκαν το 30% μεταπώλησης, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε.

Πλέον ο νεαρός Έλληνας χαφ από την μία ανοίγει τα… φτερά του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και από την άλλη ο Παναθηναϊκός βάζει ένα άκρως σημαντικό ποσό στα ταμεία του. Το τριφύλλι μετά και την πώληση του Αλεξανδρόπουλου στοχεύει σε δύο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έχοντας καταγράψει συνολικά 77 συμμετοχές και έχοντας πετύχει 2 γκολ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδος τη σεζόν που μας πέρασε.

Δηλώσεις Ζέκα για Αλεξανδρόπουλο

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε στα πορτογαλικά ΜΜΕ ο Ζέκα:

«Είναι ένας καλός νέος ποδοσφαιριστής, έχει ποιότητα και πιστεύω ότι αν πάει στην Σπόρτινγκ, στα χέρια του Αμορίμ, θα γίνει σίγουρα καλύτερος παίκτης.

Ο Αλεξανδρόπουλος παίζει κυρίως στο «8», είναι ένας παίκτης που βγαίνει πρώτος στις μονομαχίες, του αρέσει να κουβαλάει την μπάλα, να διασπάει τις γραμμές και εινα πολύ καλός σωματικά. Πιστεύω ότι είναι στο στιλ των κεντρικών χαφ που έχει και ταιριάζει».

Καταλάβατε τι πέτυχε ο Παναθηναϊκός με τον Αλεξανδρόπουλο;

Ξέρω, ξενίζει σε ορισμένους και δικαιολογημένα η πώληση του Αλεξανδρόπουλου, για τον λόγο ότι εκείνοι δε «χόρτασαν» το νεαρό χαφ στο Τριφύλλι, μιας και εκείνος επί της ουσίας, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες βασικού. Είναι μόλις 20 χρονών και κει που αρκετοί εκτιμούσαν πως θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες, εκείνος σηκώνει «μαντίλι» για το εξωτερικό.

Το θέμα έχει πολλές πλευρές. Αρχικά, σε δύο διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ουδέποτε πως είναι ο «αδύναμος παίκτης» στο τραπέζι. Και με τον Σπόραρ κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ (5 ζητούσαν οι Πορτογάλοι, τον έδωσαν με 3,5), ενώ στο θέμα του Αλεξανδρόπουλου ναι μεν οι πράσινοι «έπεσαν» στα 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά πάλεψαν επιτυχώς για το 30% (!) μεταπώλησης.

Αν κάποιος ενεργοποιήσει την εξωπραγματική ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ, τότε, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στο ταμείο του το απίστευτο ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ.

Αν εκείνη τη χρονιά παίζει σε ομίλους το Τριφύλλι, καταλαβαίνει κανείς τι συνολικά έσοδα θα εισπράξει. Αλλά… ακόμα και 20 εκατ. ευρώ να δώσει η Σπόρτινγκ τον παίκτη, οι «πράσινοι» θα πάρουν 6 εκατ. ευρώ, δηλαδή τα έξοδα μιας ολόκληρης μεταγραφικής περιόδου. Για την ώρα… το Τριφύλλι έβγαλε τσάμπα την αγορά του Σπόραρ και τον πρώτο χρόνο του Σλοβένου με τα 4,5 εκατ. ευρώ και εκείνο θα είναι σε θέση τώρα να φέρει 1-2 ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του.

Να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ κληρώθηκε στο Champions League με Άιντραχτ, Τότεναμ και Μαρσέιγ. Οπότε, ο όμιλος αφήνει περιθώρια να δοκιμαστεί ο Αλεξανδρόπουλος στο τοπ επίπεδο, ενώ υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την ομάδα της Λισαβόνα να συνεχίσει είτε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είτε στο Europa League. Όσο πηγαίνει καλά η Σπόρτινγκ, τόσο θα «ανεβαίνει» η αξία του ελπιδοφόρου χαφ.

Ακόμα, η Σπόρτινγκ βρίσκεται από νωρίς στο -5 από την κορυφή (με βαριά ήττα 3-0 από την Πόρτο), οπότε, αν τεθεί το επόμενο διάστημα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ο τεχνικός Ρούμπεν Αμορίμ ενδέχεται να εμφανιστεί πιο γενναιόδωρος όσον αφορά τις «ευκαιρίες».

Αντιθέτως, στο… ιδιόρρυθμο ελληνικό πρωτάθλημα ο Γιοβάνοβιτς – αμφισβητείται – πόσο θα του προσέφερε ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, ειδικά τώρα που το ρόστερ του γέμισε με ποιότητα ξεπερνώντας τα 20 εκατ. ευρώ στο μπάτζετ.

ΟΦΗ – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/28_8_2022_21_00_ofi_crete_panathinaikos/47-1-0-26900

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News