«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι μοιάζει στον αδερφό του - Θα τον βοηθήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό»

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι μοιάζει στον αδερφό του - Θα τον βοηθήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό»

Ο Αργεντινός ατζέντηςΓκαμπριέλ Λετιέρι μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βαλεντίν Μαντσίνι.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια μπορεί να παίξει και στο δεξί…φτερό.

Πρόκειται για έναν τεχνίτη και γρήγορο ποδοσφαιριστή με χαμηλό κέντρου βάρος και δυνατό στις προσωπικές μάχες.

Διαθέτει καλή αντίληψη του χώρου και θα έλεγα πως έχει το στιλ του αδερφού του Ντάνιελ…»

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφερε σε ηλικία 18 ετών να κάνει ντεμπούτο με την Αλδοσίβι στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε πέντε ματς με την πρώτη ομάδα της Αλδοσίβι».

Όλοι οι Αργεντινοί παίκτες που σε αυτή την ηλικία έρχονται για πρώτη φορά σε άλλη Ήπειρο, άλλο πρωτάθλημα χρειάζονται το χρόνο τους.

Ο Βαλεντίν ήρθε σε μια οργανωμένη ομάδα που από την πλευρά της θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί.

Στην πορεία του χρόνου θα φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει. Προσωπικά εκτιμώ πως διαθέτει τις δυνατότητες να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα πάρει και να παίξει μελλοντικά στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

Κούγιας: «Προβλέπεται παρέμβαση από Ολυμπιακό-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στην υπόθεση, ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί»

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τα περί ανάληψης της υπεράσπισης του Ατρόμητου για όσα έγιναν στο ματς που δεν διεξήχθη, κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος:

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία.

Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS», ανέφερε ακόμη ο γνωστός ποινικολόγος.

«Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.»

«Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον.»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News