Ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής με Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα, έχοντας ξεκαθαρίσει στον Άρη ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός ζήτησε από τον Άρη να μείνει εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ωστόσο η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση ύψους 2,1 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες μια και θα υπάρξει οριστική έκβαση της υπόθεσης.

Ακόμα, είναι γεγονός πως ο Αργεντινός όλο αυτό το διάστημα πίεζε περισσότερο για να έρθει στον Παναθηναϊκό και το έδειχνε με τη στάση του.

Να χτυπήσει και Κάουλι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαντσίνι από τον Άρη χωρίς πάντως ακόμα να έχουμε κάτι επίσημο.

Αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, οι Πράσινοι θα πρέπει αμέσως να προσπαθήσουν να κλείσουν και την υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε πρόταση από ομάδα που πλήρωσε τη ρήτρα του στη Λουντογκόρετς και πιέζει την ομάδα του να τα βρει με το Τριφύλλι το οποίος έχει επιστρέψει για την περίπτωση του και να έρθει στην Ελλάδα.

Με αυτές τις δύο προσθήκες, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανέβει επίπεδο ενώ το ρόστερ θα γεμίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και οι δύο παίκτες ήταν από τους πρώτες περιπτώσεις που ξεχώρισε και ζήτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως τότε υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στις δύο υποθέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News