Να χτυπήσει και Κάουλι ο Παναθηναϊκός!

Να χτυπήσει και Κάουλι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαντσίνι από τον Άρη χωρίς πάντως ακόμα να έχουμε κάτι επίσημο.

Αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, οι Πράσινοι θα πρέπει αμέσως να προσπαθήσουν να κλείσουν και την υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε πρόταση από ομάδα που πλήρωσε τη ρήτρα του στη Λουντογκόρετς και πιέζει την ομάδα του να τα βρει με το Τριφύλλι το οποίος έχει επιστρέψει για την περίπτωση του και να έρθει στην Ελλάδα.

Με αυτές τις δύο προσθήκες, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανέβει επίπεδο ενώ το ρόστερ θα γεμίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και οι δύο παίκτες ήταν από τους πρώτες περιπτώσεις που ξεχώρισε και ζήτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως τότε υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στις δύο υποθέσεις.

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ έκανε «κακό» στον Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον παίκτη που ξέραμε.

Ειδικά τον τελευταίο ένα μήνα ο Ισπανός είναι κάκιστος κάνοντας σοβαρά λάθη σε κάθε αγώνα με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Εκεί όπου χάρισε το πρώτο γκολ στον δικέφαλο του βορρά μετά από πολύ κακό διώξιμο.

Πάντως η γενικότερη κακή εικόνα του Ισπανού έχει εξήγηση και ονομάζεται Αϊτόρ.

Ο Χουάνκαρ είχε μία άψογη συνεργασία με τον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς και δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε ότι οι δύο παίκτες βρισκόντουσαν με κλειστά μάτια.

Από την στιγμή που ο Αϊτόρ τραυματίστηκε, η απόδοση του Ισπανού άρχισε να πέφτει ενώ ποτέ δεν ταίριαξε με τον Βέρμπιτς στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να βρει άμεσα μία λύση στο θέμα αυτό καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον καλό Χουάνκαρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News