«Ο Κίναν Εβανς, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, θα κάνει το βήμα παραπάνω»

«Ο Κίναν Εβανς, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, θα κάνει το βήμα παραπάνω»

Ο assistant coach της Μακάμπι, Βασίλης ΓεραγωΟ τέλλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SDNA, «Rebound by Hellenic Coin» και αναφέρθηκε στον Κίναν Έβανς, που απασχολεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Πιστεύει στις ικανότητες του Αμερικανού point guard της Χάποελ Χάιφα, Κίναν Έβανς ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, αναφέροντας πως θα διακριθεί μελλοντικά και πως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση της περιφέρειας του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να λύσει το παζλ του «άσου» το ερχόμενο καλοκαίρι με την απόκτηση 1-2 PG, καθώς υστερεί σε δημιουργία στο παιχνίδι του τη φετινή χρονιά και αυτός είναι ο κύριος λόγος που βλέπει την οκτάδα… από την 16η θέση.

Ο Όντεντ Κάτας γνωρίζει καλά την αγορά στο Ισραήλ, πόσο μάλλον τον Κίναν Έβανς και ο «Εξάστερος» δεν αποκλείεται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News