Ο Γιώργος Στράτος νέος πρόεδρος της Super League!

Ο Γιώργος Στράτος είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος εξελέγη ομοφώνως.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016.

[ads2]

Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας».

Μένει να αποσαφηνιστεί ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του νέου προέδρου με δεδομένο ότι η Σούπερ Λίγκα, είχε πει ότι θα πάει σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης, όπου ο γενικός διευθυντής θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες (και όχι ο πρόεδρος) και θα τρέχει την καθημερινότητα του συνεταιρισμού.
Ποιος είναι ο Γιώργος Στράτος

Ο Γιώργος Στράτος είναι 55 ετών και στο επάγγελμα δικηγόρος, ενώ μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90 εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Είναι αντιπρόεδρος της Ξάνθης εδώ και 7 μήνες, ενώ στο ποδόσφαιρο έγινε γνωστός από τη θητεία του επί μια εξαετία (2002-2008) ως αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, το διάστημα δηλαδή που το «κουμάντο» στην ΠΑΕ έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ενώ εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό στην ΕΠΑΕ και στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της Super League.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News