«Ο Γιαννακόπουλος δεν έλεγε παλαβομάρες»

Οι πρώτοι διάλογοι Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλου στον ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδα αναφέρεται στις καταιγιστικές εξελίξεις στην Ευρωλίγκα, σχολιάζοντας τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Αναλυτικά, η «Δημοκρατία», αναφέρει:

Η συνάντηση των επτά ομάδων στην Αθήνα, για να «τελειώσουν» τον Τζόρντι Μπερτομέου, είναι λογικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον κόσμο του μπάσκετ, ειδικά από την στιγμή που δεν συνεχίζουν στους «8» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Δεν ασχολούμαστε μόνο εμείς, αλλά και οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Ισραηλινοί και οι Ρώσοι. Άπαντες βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι αυτά που έλεγε εδώ και δύο χρόνια ο Γιαννακόπουλος δεν ήταν παλαβομάρες. 

Όλοι καταλαβαίνουν – ειδικά οι ξένοι – ότι αυτά που έλεγε η FIBA εδώ και χρόνια δεν ήταν και τόσο παράλογα όσο ήθελε να τα παρουσιάζει ο Ισπανός παράγοντας.

Τα πάντα θα κριθούν την Μεγάλη Δευτέρα στην Βαρκελώνη.  Εκεί θα φανεί αν οι «7» είναι πράγματι όπως διατυμπανίζουν ενωμένοι, οπότε ο Μπερτομέου θα αποτελέσει παρελθόν για το καλό του αθλήματος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News