Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Σλάβκο Βίντσιτς, που είχε εμπλακεί, θυμίζουμε, σε μια απίθανη υπόθεση πορνείας, ναρκωτικών και όπλων, για την οποία, μάλιστα, είχε συλληφθεί, θα σφυρίξει για δεύτερη φορά ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Ο 43χρονος, σήμερα, Βίντσιτς είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά και όπλα, μαζί με την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, που θεωρούνταν επικεφαλής κυκλώματος σωματεμπορίας!

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, αφού αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στο κύκλωμα ναρκωτικών, πορνείας και παράνομης διακίνησης όπλων.

«Βρέθηκα σε αυτό το ράντσο κατά τύχη. Έχω τη δική μου εμπειρία, ήμουν στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη για ένα επιχειρηματικό ραντεβού. Αποδέχτηκα μία πρόσκληση για γεύμα, που αποδείχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Το μετανιώνω», είχε πει αρχικά στη συνέντευξή του ο διαιτητής.

Και συνέχισε: «Καθόμουν στο τραπέζι μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας μου και εντελώς ξαφνικά εισέβαλε η αστυνομία και έγινε ό,τι έγινε. Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα που συνελήφθη και είναι υπό κράτηση, ούτε είναι επιχειρηματικοί συνεργάτες μου.

Ναι, είναι αλήθεια πως πήγαμε όλοι στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησαν για μάρτυρες και όταν αποδείχτηκε πως δεν τους γνωρίζαμε, μας άφησαν να φύγουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News