Ο αποτελεσματικός «Λαούτο» Ρινάλντι!

Εμφανισιακά δεν σου… γεμίζει το μάτι. Δεν είναι πρώτο μπόι, δεν δείχνει τρομερά δυνατός, δεν είναι «σφαίρα» όπως ο Ιμπάρμπο ή ο Εμποκού.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι είναι ωστόσο άκρως… αποτελεσματικός και το επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στο φιλικό με τον Αρη, όπου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε απ’ τον Παναθηναϊκό. Μαχητικός και «τσαμπουκάς» όπου χρειάστηκε, μα το κυριότερο: Είναι επιθετικός που έχει αίσθηση του γκολ.

[ads2]

Ξέρει πώς να πλασαριστεί μέσα στην περιοχή, «βλέπει» το κενό και τον χώρο που πρέπει να κινηθεί για να φτάσει σε σημείο βολής. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο χάρισμά του και ο Στραματσόνι ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος απ’ τον 23χρονο Αργεντινό, αφού βλέπει πως μπορεί να του δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ιδίως σε αγώνες όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει πίεση για να σκοράρει.

Τί πρέπει να διορθώσει; Την τακτική του συμπεριφορά και κυρίως να «μάθει» το παιχνίδι της ομάδας και τους συμπαίκτες του. Αυτά, ωστόσο, βελτιώνονται και ο «Λαούτο» δείχνει πως… μαθαίνει γρήγορα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News