«Ο Αλαφούζος μου είπε να κλείσει η Θύρα 13»

«Ο Αλαφούζος μου είπε να κλείσει η Θύρα 13»

Ο Σταύρος Κοντονής, την Παρασκευή το πρωί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε μέρος ενός διαλόγου που φέρεται να είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του είχε πει οτι θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα13» γιατί έχει καταστρέψει την ομάδα.

«Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα», ισχυρίστηκε ο Σταύρος Κοντονής.

[ads2]

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κοντονής έκανε λόγο για «σπέκουλα», υπογραμμίζοντας πως κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News